Webinar

Hos Børsen Academy mener vi, at det skal være nemt at lave god e-learning. Derfor afholder vi flere månedlige webinarer, hvor vores uddannede og kompetente konsulenter underviser jer og giver inspiration til, hvordan I kan udnytte de mange nyttige funktioner i både Børsen Learning Center og vores Microsoft Office-kurser.

Webinar

Børsen Learning Center, så nemt er det

Webinaret er for jer, der har brug for at se, hvordan man hurtigt og nemt kan komme i gang med at bygge sit eget kursus, og hvordan man praktisk og teknisk gør det bedst. Vi ser også nærmere på, hvordan man kan trække statistikker og udsende mails fra Børsen Learning Center.

Søndag 24. januar
KI. 09:00-09:30

Webinar: Business Learning Center

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående felter, så modtager du en invitation via mail.
Webinar

Kom godt i gang med Microsoft Office

Webinaret i Microsoft Office er for jer, der har brug for en introduktion til, hvordan I kan udnytte de mange funktioner, der følger med vores e-learning. Vi viser bl.a., hvordan man kan bruge administratormodulet til at holde overblikket over medarbejdernes kompetenceudvikling.

Onsdag 3. februar
KI. 09:00-09:30

Webinar: Microsoft Office

Tilmeld dig ved at udfylde nedenstående felter, så modtager du en invitation via mail.
Klar til at prøve?

Det er let at komme i gang med at bruge Børsen Learning Center, vores it-sikkerhed-, GDPR- og Office-kurser. Bestil et demo-login, og prøv selv.