Kontakt Børsen Academys
dedikerede konsulenter

I de seneste 25 år har Børsen Academy hjulpet over 350.000 brugere med at udvikle deres kompetencer inden for Microsoft Office. Derudover har vi hjulpet mange virksomheder med at skræddersy deres egen e-learning til deres organisationer. Hos Børsen Academy har vi uddannede og erfarne konsulenter, hvis kompetencer spænder bredt, og vi er klar til at imødekomme jeres behov. Kontakt os i dag for at høre mere om Børsen Academy og jeres muligheder med e-learning.

Michelle Lauda Facius
Michelle er account manager og står for salg til både nye og eksisterende kunder øst for Storebælt. Michelle står også for opfølgning, koordinering af kundedage og diverse administrative opgaver.
Michael Black
Michael er salgschef og ansvarlig for Børsen Academys key accounts og samarbejdspartnere. Han er uddannet akademimerkonom og har mere end 20 års erfaring inden for salg og marketing.
Klaus Vadgaard Vilstrup Møller
Klaus er UX-konsulent og har stort fokus på brugeroplevelsen for både slutbrugere og administratorer. Klaus arbejder også med integration af nye brugere og er den primære kontaktperson for support.
Rasmus Fløe Moelbak
Som e-learning-konsulent står Rasmus bl.a. for undervisning af slutbrugere og administratorer i Academys platforme. Rasmus har en uddannelse i informationsvidenskab og har stor erfaring inden for undervisning og e-learning.
Anan Puskar
Anan er Børsens Academys webudvikler og står for produktudvikling og support. Som webudvikler har Anan fokus på brugeroplevelsen og det visuelle udtryk for alle produkter.
Anders Bo Hansen
Anders er business director for Børsen Academy og har det overordnede ansvar. I mere end 12 år har han arbejdet med Børsen Academy og været med til at udvikle det til, hvad det er i dag.

Interesseret i at høre mere om dine muligheder med e-learning?

Benyt formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt.